RADOHOLIČARKE NA ODMORU

Nezaboravno ljeto poznatih Hrvatica

16.08.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Neumorna modna dizajnerica i pjevačica Matija Vujica ovog ljeta imala je nekoliko razloga za slavlje, kao i Mirela Forić. Matija Prskalo odvažila se na kupanje u najhladnijoj rijeci na jugu, a Petra Nižetić, osim u rodnom Splitu i na Braču, svoj predah od posla pronašla je u Komiži na Visu te u Dubrovniku

Za radoholičarku poput Matije Vujice, kojoj nikad ne ponestaje energije za nove projekte, pjesmu i druženje s prijateljima, ljeto je najljepši dio godine. Dobrog raspoloženja poznatoj modnoj dizajnerici i pjevačici nikad ne nedostaje, a  to se vidi i na njezinu izgledu. Nedavno je proslavila 56. rođendan, a na liniji bi joj mogle pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

Fotografije sa svojih morskih putešestvija Matija je podijelila s prijateljima, a s onim najbližima proslavila je i nagradu koju su ona i njezin životni partner Jura Popović ovog ljeta dobili od grada Metkovića za područje kulture.

Vlasnica portala Buro 24/7 Mirela Forić ovo ljeto također će pamtiti zauvijek. Krajem lipnja rodila je drugo dijete, sina Karla. Zbog toga supruga Darija Srne ovo ljeto provodi u kontinentalnoj Hrvatskoj, a kad Karlo malo ojača, obitelj Srna možda će otputovati do Hvara gdje ima vikendicu.

Matija Prskalo ovog ljeta u bikiniju izgleda besprijekorno, a 48-godišnja glumica odvažila se i na kupanje u uvijek hladnoj rječici Norin kraj Metkovića.

'Kupanje u Norinu, Sv. Vid kraj Metkovića! Domaći znaju koliko je hladan, ali ovo je bilo na +40', otkrila je Matija na Facebooku. Razloga za zadovoljstvo imala je i Petra Nižetić koja je putovala diljem jadranske obale. Ovo ljeto za Petru, koja se odnedavno dokazala i kao modna stilistica, bilo je radno, no zato je u rodnom Splitu, Dubrovniku, na Braču i Visu uspjela spojiti ugodno s korisnim.

Summer days in my @leilou_by_alex dress????????

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on