DAN KOJI ĆE PAMTITI

Nepoznata ulična sviračica na Sealovom koncertu

05.07.2016 u 19:47

Bionic
Reading

Ulična sviračica i pjevačica Poppy Waterman-Smith sigurno će pamtiti dan kad joj je na ulici prišao britanski pjevač Seal. On se toliko oduševio njezinom izvedbom i talentom da ju je neovisno o tome što iza sebe nema nikakvu karijeru, odlučio promovirati na svom koncertu. Mladu glazbenicu pozvao je da otvori njegov koncert u Londonu

Popularni glazbenik očito ne drži pretjerano do forme i uvriježenih pravila. Rado čini se, otkriva i skrivene glazbene talente. Tako je ovog puta iznenadio svojim odabirom predgrupe, odnosno izvođača koji će otvoriti njegov koncert. Na ulicama Manchestera otkrio je 23-godišnju glazbenicu koju je odabrao da otvori njegov koncert u Londonu.

Prije nekoliko dana Seal je oduševio i uličnog pjevača u Montrealu. Naime, mladić je došao na trg gdje obično nastupa za novac, a na Facebooku je podijelio nešto koji će mu zauvijek ostati u sjećanju. Britanski glazbenik mu je prišao i rekao: 'Dotaknuo si me, imaš nevjerojatan glas.' Mladić je prepoznao taj glas, a još više je ostao iznenađen kada ga je Seal zamolio da zajedno otpjevaju duet.


Prije nekoliko dana Seal je zapjevao s uličnim sviračem u Montrealu