ATRAKTIVNA GLUMICA

Nela Kocsis otvoreno o borbi s manjkom kilograma

28.04.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Atraktivna osječka glumica Nela Kočiš u svoj prenatrpan raspored, turneju s uspješnom predstavom 'U agoniji' i snimanje serije 'Nemoj nikome reći', ubacila je i snimanje telenovele za RTL. Na ljubavnom planu je još uvijek neuhvatljiva, a za tportal otkrila je male tajne održavanja ljepote

Nela svoj besprijekoran izgled duguje bavljenju gimnastikom u djetinjstvu, ali i dobroj genetici pa joj kolege od milja tepaju 'prve noge hrvatskog glumišta'. Na tretmanima ljepote nije redovita i na njih odlazi tek kada tragovi umora postaju vidljivi.
 
Uz brojne poznate osobe, poput Ane Rucner, Ecije Ivušić, Nevena Ciganovića, Ivice Skoke, modni dvojac Elfs, Miju Begović i mnoge druge, Nela je svoje povjerenje odlučila dati franšiznom salonu Nomas Vello te zauvijek rekla zbogom neželjenim dlačicama.

'Upoznata sam s tom učinkovitom metodom još prije nekoliko godina, ali sam se na tretmane odlučila tek prije mjesec dana i rezultati su izvrsni', pohvalila se glumica.


Nelu nazivaju 'prvim nogama hrvatskog glumišta'

Nema, kaže, nikakve posebne metode za održavanje mladenačkog izgleda.
'Neprekidno sam u pokretu i to je jedino što radim na sebi. No mislim da je ključno to što nisam ovisnik o slatkom. Nisam luda za čokoladom i slasticama. Dogodi se da jedini šećer koji unesem u organizam, i to tjednima, bude onaj koji popijem s kavom. Isto tako, nisam luda za tjesteninom i jedem izuzetno male količine kruha', otkrila je.

Kao svoj najjači fizički adut ističe široka ramena, koja je naslijedila od oca.
'Što se nogu tiče, više se sviđaju drugima nego meni. Uvijek vidim neku manu i nedostatak', rekla je. Kad je riječ o njezinim manama, priznaje da s vremenom nije zavoljela nijednu.

'Jednostavno sam ih prihvatila. Najviše me ljuti što velik broj planova koje napravim ostanu samo planovi, nikako da krenu u realizaciju. Ali to pripisujem poslovnim obvezama i nedostatku vremena koje za sebe imam sve manje', izjavila je.

Lijepa glumica nekada je, priznaje, imala trenutke kad je bila nesigurna, nezadovoljna svojim izgledom. 'Najveći problem bio mi je nedostatak kilograma. Prije deset godina bila sam izuzetno mršava, metabolizam mi je radio ubrzano i bio mi je užasno veliki napor dobiti i kilogram na težini. Mnoge žene se bore s viškom kilograma, ali vjerujte, pretjerana mršavost je isto tako velik problem. Tada nimalo nisam voljela svoj odraz u ogledalu i bila sam izuzetno nesigurna. Danas su stvari puno bolje - s 52 kilograma popela sam se na 57', pohvalila se.

O ljubavnom životu nije htjela govoriti. 'Ljubav je za mene pokretačka snaga. Volim taj osjećaj nemira i adrenalina! Da, zaljubljena sam - u život', rekla je tajanstveno. Nela je tri godine bila u vezi sa svojim kolegom Aleksandrom Bogdanovićem, s kojim je prekinula 2014. godine, a prije veze s Aleksandrom, raskinula je jednogodišnje zaruke s glumcem Vedranom Mlikotom.


S osječkim kolegom Aleksandrom Bogdanovićem bila je u vezi tri godine