MARIJA HUSAR

'Ne znam kako bih podnijela gubitak tate bez vjere'

27.01.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Bivša pjevačica grupe Divas punom parom se priprema za svoj tradicionalni valentinovski koncert, a u razgovoru za tportal otkriva koliko joj je vjera važna te kako bi voljela da uskoro svoju ljubav sa suprugom okruni bebom

Upitana kako će proslaviti Valentinovo, pjevačica Marija Husar Rimac (39) posljednjih pet godina uvijek daje isti odgovor – Dan zaljubljenih provest će pjevajući. Ove godine valentinovski koncert održat će se u hotelu Westin, a najzaslužniji za ove već tradicionalne nastupe njezin je tri godine stariji suprug Vjekoslav. 'Jedne godine smo za Valentinovo bili na večeri u jednom prekrasnom restoranu. No otišli smo već nakon sat i pol, na što je Vjeko predložio da ne bi bilo loše napraviti neki koncert kako bi ta čarolija još potrajala', kazala nam je nekadašnja članica grupe Divas kojoj je s vremenom duhovnost postala veoma važna u životu.

'To se dogodilo doslovce preko noći prije desetak godina. Nije bilo ništa drastično. U tom sam se trenutku osjećala nezadovoljno i isprazno, zbog čega sam utjehu pronašla u vjeri. S vremenom je ona postala dio mog života. Dio mene. Pomaže mi i usmjerava me, daje mi smisao. Ne znam kako bih podnijela gubitak tate da nije bilo vjere', kaže Marija koja je u braku pet godina. 'Naravno da oboje želimo imati dijete, no to je sada u Božjim rukama. Ako se dogodi, i Vjeko i ja bit ćemo presretni', iskrena je pjevačica.