26. SVIBNJA - ZAGREB, RIJEKA I SPLIT

Ne propustite velike koncerte za pomoć stradalima u poplavama

26.05.2014 u 13:54

Bionic
Reading

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz veliku pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke te Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog Crvenog križa, u ponedjeljak, 26. svibnja organiziraju velike humanitarne koncerte za pomoć stradalima u poplavama, u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom 'Hrvatska pomaže'

Izravan prijenos koncerata iz hrvatskih gradova bit će na Hrvatskoj radioteleviziji u 20 sati, i to: na Prvom programu HTV-a, Drugom programu HRA, radio Puli, Rijeci, Zadru, Kninu, Splitu, Dubrovniku, Osijeku i na radio Sljemenu.

Na Trgu bana Jelačića nastupaju Aerodrom, Mejaši, Severina, Vatra, Novi fosili, Silente, Goran Bare i Majke, Aki, Hus i Brk, Neno Belan i Fiumens, Massimo, Hladno pivo, Elemental, Colonia, Psihomodo pop, Bosutski bećari i mnogi drugi.

Na splitskoj Rivi za stradale u poplavama pjevat će Gibonni, TBF, Marijan Ban, Doris Dragović, Jelena Rozga, Meri Cetinić, Giuliano, Jole, Libar, klape Rišpet, Sinj, Cambi Split i klapa Hrvatske ratne mornarice.

Na riječki Korzo pozivaju vas Let 3, Gustafi, Damir Urban i Atomsko sklonište, a popis izvođača u svim gradovima produžuje se svakog trenutka.

Građane se pozivamo da na Trg bana Jelačića dođu već od 18 sati, a na splitsku Rivu i riječki Korzo u 20 sati.

Poplavljenim područjima pomagat će se pozivima na već poznati telefon i račun Crvenog križa - donatorski telefon 060 90 11 i žiro račun IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08.

Pridružite nam se putem društvenih mreža – na internetu, Facebooku i Twitteru uz #hrvatskapomaze.