ZVJEZDANI STIL

Naše poznate žene uvijek u trendu – nosi se crno i prozirno

28.11.2015 u 12:17

  • +16

Održana premijera predstave U registraturi

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Višnjić/PIXSELL

Bionic
Reading

Domaće poznate osobe znaju da je crna boja uvijek u trendu i da modnom kombinacijom u toj (ne)boji ne mogu pogriješiti, bez obzira na to o kakvoj je prigodi riječ. Za premijeru predstave 'U registraturi' televizijska voditeljica Marijana Batinić odlučila se za čipku, a glumica Nela Kocsis privlačila je poglede u seksi haljini izražena dekoltea

U dramskom kazalištu Gavella u Zagrebu sinoć je održana premijera predstave 'U registraturi' Ante Kovačića, u dramatizaciji i režiji Darija Harjačeka. Predstava je okupila mnoga poznata lica, a većina je igrala na sigurno odlučivši se za crnu odjevnu kombinaciju. Prozirno i izazovno bilo je glavno obilježje.

Glumica Jelena Miholjević, koja je došla pružiti podršku svom suprugu Dariju Harjačeku, crnu kombinaciju razbila je glomaznom crveno-rozom ogrlicom, a posebno elegantna bila je glumica Ivana Roščićkojoj je predstava 'U registraturi', u kojoj tumači glavnu ulogu Laure, prva kazališna uloga nakon porođaja. Glumica Nela Kocsis isticala se zbog hrabrog odabira haljine. Odjenula je usku haljinu opaka dekoltea koji mogu iznijeti ona i Salma Hayek.


Elegantna 'Laura' Ivana Roščić


Ksenija Pajić odabrala je crnu haljinu naglašena dekoltea


Glumica Ivana Bolanča svoju crnu kombinaciju razbila je bisernom ogrlicom