SELFIE ZA OSCARA

Naše poznate cure znaju što znači dobra zabava

01.10.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić pokazala je kako izgleda party uz prijateljice i kolegice Petru Nižetić, glumice Mariju Borić i Petru Kurtelu te dizajnericu Aleksandru Dojčinović. Dame u crnom svoje su zajedničke trenutke zabilježile na Instagramu, a jedna od komentara bio je kako selfie može konkurirati onima s oskarovske zabave

Poznati hit Cindy Lauper 'Girls Just Want to Have Fun' najbolje bi opisao žensko druženje u povodu promocije poznatih proizvoda za kosu Kevin Murphy koji je organizirao glamurozan party. Najbolje raspoložena bila je zasigurno Splićanka Marijana Batinić koja je za tu prigodu odjenula predivnu haljinu od crne čipke i sve zabilježila na svom Instagramu.

Posljednjih mjeseci zbog snimanja emisije 'Ljubav je na selu' Marijana živi nomadskim životom, no za jednu radoholičarku poput nje, uskladiti posao i obitelj zasad je uspješna misija.

Razloga za zadovoljstvo imala je i glumica Marija Borić koju ćemo uskoro moći ponovo gledati na kazališnim daskama. Mare trenutačno priprema predstavu 'Bljesak zlatnog zuba' u kazalištu Komedija čija je premijera 30. listopada. U veselom društvu našla se dizajnerica Aleksandra Dojčinović te glumica Petra Kurtela koja je zasjala kao zaštitno lice Kevina Murphyja u novoj kampanji.

Proud to be Kevin Murphy ambasador ❤#kevinmurphy #hair

A photo posted by Petra Kurtela (@petrakurtela) on