OBLINE SU IN

Naša poznata glumica u stilu slavne Anite Ekberg

09.08.2016 u 18:43

Bionic
Reading

Donedavno su žene, dok je vladao trend androgenih ljepotica, krile svoje obline, danas je napokon došlo vrijeme kad se njima mogu ponositi. Jedna od njih je lijepa 40-godišnja glumica Petra Dugandžić koja je u bikiniju podsjetila na slavnu Šveđanku Anitu Ekberg, zvijezdu Fellinijevog filma 'La dolce vita'. Jedinstvena Anita u Hollywoodu je popularizirala obline, a više od pola stoljeća kasnije u Hrvatskoj to pokušava i Petra

U pauzi snimanja nove serije 'Zlatni dvori' glumica Petra Dugandžić sasuprugom je predahnula u Rovinju. I dok su Instagram ovog ljetapreplavile fotografije isklesanih tijela zgodnih Hrvatica, Petra jepokazala kako nije sve u besprijekornoj vitkosti, ima nešto i u ženskimoblinama. Fotografija 40-godišnje glumice u bikiniju pravo jeosvježenje, a nisu izostale ni pohvale prijatelja.

'Nikad neću dopustiti drugima da diktiraju kako će moje tijelo izgledatisamo zbog njihove ugode', stoji na Petrinom Instagramu.

'Debljanje zbog uloge nije mi teško palo jer napokon mogu hedonističkiuživati. Sretna sam što konačno mogu jesti što god poželim i već samdobila pet centimetara u struku. Cijelo vrijeme mediji nameću to da sveglumice trebaju biti jednake, da svi moraju paziti na liniju, ali mizapravo igramo realne ljude. Žena kakvu ja igram u seriji sigurnopostoji. Zapravo se osjećam kao holivudska zvijezda!', rekla je nedavno za tportal Petra. Nas je, pak, podsjetila na legendarnu Anitu Ekberg koja je u Hollywoodu pedesetih carevala svojim oblinama.

Hello, it's me #loveyourself #embraceyourcurves #newdawn #live #love #breathe #actresslife

A photo posted by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on



Anita Ekberg u sceni iz filma 'Slatki život' Federica Fellinija


Anita Ekberg sa suprugom pedesetih godina

432008,435116,436067,420713