15. OŽUJKA

Nakon odgođenog koncerta novi datum

12.03.2013 u 12:39

Bionic
Reading

Prvobitno najavljeni koncert grupe Libar koji se trebao održati 9. ožujka u zagrebačkom Saxu morao je biti odgođen zbog bolesti nekoliko članova benda, ali ne zadugo jer su se Libar i klub Sax zbog iznimnog interesa publike potrudili pronaći novi termin čim prije te je novi datum koncerta zakazan već za ovaj tjedan. U petak 15. ožujka grupa Libar priredit će svoj prvi povijesni live by request koncert, ali ovog puta za samo 350 fanova!

Nakon uspješnih koncerata u Saxu koje su ove zime priredili Rambo Amadeus, Elemental i Nola piano, Librov koncert bit će još jedna prilika za publiku da bude u neposrednoj blizini odličnih izvođača, ali to nije jedina posebnost ovog koncerta... Ovo će biti i njihov prvi, povijesni live by request koncert!

Live by request znači da Libar poziva sve fanove da na bilo koji raspoloživ način sastave svoju listu Librovih favorita; bilo autorskih pjesama, bilo obrada te da svoje želje šalju na Librov facebook, zovu telefonom, pišu mailove, naručuju pjesme na radiju, viču najglasnije i Libar će tim glazbenim zahtjevima udovoljiti na svirci u Saxu.

Bit će to dva luda sata odlične zabave, prema željama publike! S obzirom da je do novog koncerta još četiri dana, ova akcija još uvijek traje i set lista će ovisiti isključivo o glasno izrečenim željama fanova te s toga pozivamo sve da požure i kreiraju ovu nesvakidašnju set listu!

U Saxu napominju da je u prodaju pušteno samo 350 ulaznica; pretprodajna cijena iznosi 40 kn, a na ulazu će iznositi 50 kn (ukoliko ih ostane).
Sve ulaznice koje su već kupljene za odgođeni koncert mogu se vratiti na mjesto na kojem su kupljene, ali vrijede i za novi datum.

Dok desetorica Librovaca odbrojavaju do novog druženja sa zagrebačkom publikom, iščekuju i odluku europskog žirija nagrade 'Impala' jer su nominirani za najbolji indie album rame uz rame s nositeljima svjetske indie scene.

Također, nominirani su i za hrvatsku diskografsku nagradu 'Porin' i to u kategoriji 'najbolje likovno oblikovanje albuma'.

Nove datume turneje možete pratiti na Librovoj facebook stranici, službenoj stranici ili putem Menart BPM stranice