ANĐA MARIĆ

'Najveći trač koji sam čula o sebi je da radim u bordelu'

08.07.2016 u 09:25

Bionic
Reading

U 'Paprene kuglicama' Nove TV ovog tjedna gostovala je Anđa Marić. Spisateljica i glazbenica odgovarala je na prilično škakljiva pitanja

Na pitanje treba li žena posegnuti za estetskom kirurgijom ili dostojanstveno stariti Anđa je odgovorila da ako žena posegne za estetskom kirurgijom ne znači da neće dostojnstveno starjeti.
'Dostojanstveno starenje je da ne zaboravite odjenuti suknju kad popodne idete u dućan, kada brinete o sebi. Ne morate okolo hodati kao zombi, bez šminke', izjavila je Anđa u 'Paprenim kuglicama'

'Stvarno mislim da nije potrebno pokazivati svoje intimne dijelove i pjevati, jer onda vam se dosta odvlači pažnja. Stvarno je nepotrebno pokazivati međunožje', rekla je na temu pjevačica koje danas mahom nastupaju u donjem rublju.

Svim majkama koje se trenutačno na sudu bore za skrbništvo nad svojom djecom poručila je:
'Samo se usredotočite na sebe i svoje dijete. Ovo sve ostalo su gluposti, to će proći. U prijateljskim odnosima sam sa svojim bivšim suprugom jer je naš sin uplovio u najveći pubertet koji nismo mogli zamisli. Zaista moramo stajati zajedno i biti ujedinjeni', otkrila je Anđa o tome kakva je danas situacija između bivšeg supruga i nje.

Odgovorila je i na pitanje najveći trač koji je ikad o sebi čula.
'To sam još čula kao vrlo mlada, da radim na recepciji jednog bordela', kazala je Anđa. U Hrvatskoj bi da može iskorijenila mito i korupciju, homofobiju, narodnjačke zabave, neukost i neznanje, a na detektoru laži najradije bi vidjela saborske zastupnike bivše, ali i one koji se spremaju na nove izbore.