MILIJUNI U PRAZNO

Najveći promašaji najvećih glumačkih zvijezda

Bionic
Reading

Zvijezde dobivaju desetke milijuna dolara da bi osigurale uspjeh filma, no nekad je koncept toliko promašen da mu ništa ne može pomoći – portal Nemilosrdni gadovi izabrao je 15 najvećih financijskih 'pušiona' kojima su svoj obol dale velike glumačke face

Sjeća li se još itko filma 'Ishtar'? Zapravo, je li itko gledao 'Ishtar'? Ova komedija s Warrenom Beattyjem i Dustinom Hoffmanom jedan je od onih filmova koji su postali simbolom holivudskih financijskih promašaja, baš kao što su to prije njega bila 'Vrata raja' Michaela Cimina, a nakon njih 'Vodeni svijet' Kevina Reynoldsa.

Ponukan aktualnim žalopojkama o holivudskom ljetu najvećih promašaja, kao što su 'Zemlja: Novi početak', 'Pacific Rim', 'Misija: Bijela kuća', 'R.I.P.D. Agenti za počivale u miru', 'Wolverine', 'Turbo' i najozloglašeniji među njima, 'Usamljeni osvetnik', portal Nemilosrdni gadovi odlučio je napraviti listu najvećih promašaja kojima su na svoj način doprinijele i najveće glumačke zvijezde.

Već zaboravljeni srednjovjekovni akcijski spektakl '13. ratnik' ostavio je konkurenciju daleko iza sebe pa ga od prvog sljedećeg filma, ovogodišnjeg holivudskog šampiona gubitaka, 'R.I.P.D. Agenti za počivale u miru', dijeli čak 33 milijuna dolara. Odmah iza Jeffa Bridgesa i Ryana Reynoldsa, treće mjesto zauzela je notorna SF komedija s Eddiejem Murphyjem Avanture Pluto Nasha', a četvrto još jedan aktualni film, zloglasni 'Usamljeni osvetnik'. S obzirom da se na listi nalazi još jedan ovogodišnji naslov, 'Misija: Bijela kuća', nije teško zaključiti da je 2013. berba filmova luzera bila iznad svih očekivanja.
Cijelu listu najvećih holivudskih pušiona možete naći na portalu Nemilosrdni gadovi.