MARIJANA BATINIĆ

'Najsretnija sam kad se svi troje valjamo po krevetu'

05.06.2015 u 18:50

Bionic
Reading

Marijana Batinić samo pet mjeseci nakon porođaja ponovno je na poslu. TV voditeljica je ispričala kako kombinira majčinstvo i posao, kako joj je u braku i kako suprug brine oko djeteta

Unatoč tome što je početkom veljače rodila kćer Enu, Marijana Batinić se već vratila pred kamere. Od večeras je ponovo možemo gledati u novoj sezoni RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'.

'Vratila sam se na izlet u televizijske vode. Osjećam se dobro i ništa mi nije čudno, drukčije. Već 17 godina sam u televizijskom poslu pa mi se nije problem prešaltati iz majčinske uloge u televizijsku', rekla je Marijana.

Otkad je postala mama, i sama se vidi na selu.
'Mogla bih bez problema otići na nekoliko godina na selo. No budući da sam gradski tip žene, volim šušur i gužvu, sigurno bih se na kraju vratila u grad.'

U novoj sezoni 'Ljubavi na selu' bit će, tvrdi, najbolji kandidati do sada jer nijedan od njih nije običan tip.
'Ovaj put imamo zanimljive osobe, od osjećajnih bajkera, modernog Tarzana, pastira s diplama koji kao da je došao iz nekog drugog vremena, do presimpatičnog Roma. Živopisni likovi naši su ovogodišnji farmeri', otkrila je voditeljica. Inače se ne veže za kandidate, ali ove su je se sezone posebno dojmili. To joj je prva sezona emisije koju vodi kao udana žena budući da se u siječnju vjenčala s dugogodišnjim partnerom Matejem Pašalićem.

U braku joj je, kaže, jednako dobro kao što joj je bilo i u vezi.
'Malo me bilo strah te institucije, ali sve je ostalo isto. Jedino smo malo ozbiljniji jer smo postali roditelji', rekla je.

Malu Enu, dok je zauzeta poslovnim obavezama, čuvaju tata i bake.
'Imam divnu svekrvu, ali malena je divna. Spava do podne, katkad i do 14 sati. Mislim da je to prava blagodat. Velika je spavalica, debeljuca koja voli puno papati. Naročito voli hranu koju joj mama proizvede', kaže kroz smijeh.

Suprug Matej sudjeluje,naravno, u svemu.
'Možda nam zato brak super i funkcionira jer je on stvarno moja desna ruka u svim stvarima', rekla je Marijana.

Sa svojom djevojčicom najradije provodi vrijeme kad su kući ili na svježem dalmatinskom zraku. Ovih dana otputovala je u rodni Split gdje će s obitelji provesti ljeto.
'Ena mi je najslađa na svijetu ujutro nakon što se probudi jer je to beba koja se stalno smije. Gotovo nikad ne plače, nije imala grčeve ni nikakve probleme. Najviše volim kad smo nas troje zajedno i kad se skupa valjamo po krevetu', otkrila je.


Marijana se najviše voli valjati po krevetu sa suprugom Matejem i kćeri Enom