SREĆA NA OTOKU LJUBAVI

Najljepši dani u životu Larise Navojec

25.08.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon Splita, Brača, Komiže i nedavnog putovanja u Budimpeštu sa svojim partnerom Hrvojem Jelinčićem poznata koreografkinja i suvlasnica Plesnog centra Tala odmara se sa sinom na njoj najdražem mjestu na svijetu, svjetioniku Stončica na otoku Visu, u koji se zaljubila dok je još bila u vezi s glumcem Goranom Navojcem. Na tom otoku su se i vjenčali te je Stončica bila njihov omiljeni ljetni bijeg u osamu, a ta tradicija je ostala i nakon razvoda, samo što na svoj najdraži otok bivši supružnici sad dolaze u različito vrijeme

Neka mjesta na zemlji uvuku nam se pod kožu za sva vremena, a za Larisu Navojec to je Stončica na otoku Visu. Tamo je, rekla je bezbroj puta, najmirnija i najsretnija, a ove godine priznala je na svom profilu na Facebooku - bolje je nego ikad!  Nakon kraće turneje po Dalmaciji s dečkom Hrvojem i sinom Grgurom, Splita, Brača, Komiže, pa na kraju i Budimpešte, Larisa je i ove godine nastavila svoju višku ljetnu tradiciju.

Naime, obitelj Navojec dolazi na Vis već godinama zbog ljetovanja na svjetioniku daleko od ljetne gužve i šušura, a na njemu je održano i Larisino i Goranovo vjenčanje, tulum za prijatelje na omiljenoj plaži. Ovog ljeta Larisa na Visu uživa uz sina Grgura, a dani su im ispunjeni ribolovom, kupanjem, kuhanjem viških delicija i sve ih te male-velike stvari čine neizmjerno sretnima. Tome svjedoči i nekoliko fotografija koje je poznata plesačica objavila na društvenim mrežama.

'Ostajem ovdje zauvijek', poručila je. Zbog poslovnih obaveza i gaža koje je proteklog tjedna imao u Sarajevu njezin dečko, DJ Hrvoje Jelinčić ovaj put nije joj se mogao pridružiti.

Happy Bday my ❤️ #birthday #myboy #happy @hjelincic

A photo posted by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

You know what...bye bye ???? I am off #hammocktime #vis

A photo posted by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

Viško stanje uma #zen #timetorelax #timeinparadise #peace #vis #stateofmind

A photo posted by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

First in a row??❤️ #celebration #love #brac #happy #us

A photo posted by Larisa Navojec (@larisanavojec) on

Vis ❤️❤️❤️#boat #summer #holidays #enjoyinglife #lucija&me

A photo posted by Larisa Navojec (@larisanavojec) on