ŽANAMARI PERČIĆ

'Najljepše u majčinstvu je osmijeh moje Gabice'

27.03.2016 u 12:31

Bionic
Reading

Žanamari je najavila povratak u pop vode na velika vrata s novim hitom 'U ratu i ljubavi' na kojem gostuje r'n'b diva Aleksandra Kovač. Za taj spot snimila je novi, izazovan videospot. Posao joj se ozbiljno zahuktao nakon porodiljne pauze te za sada, kaže, vrlo uspješno balansira majčinstvo i nastupe

'Sve je počelo s ljubavnom boli moje prijateljice s kojom već toliko dugo suosjećam da sam joj na kraju posvetila pjesmu. Baš zato sam željela da se u pjesmi pojavi i prijateljica koja je tu kad najviše boli, da te trgne i vrati ti samopouzdanje. Za tu ulogu pozvala sam Aleksandru Kovač jer sam prije svega oduvijek bila oduševljena njezinim vokalom i izričajem, a za ovu pjesmu mi je baš trebala jedna jaka ženska energija koju ima Aleksandra. Jako sam sretna što je s entuzijazmom pristala biti dio ove girl power priče', rekla je Žanamari.

U spotu za navedenu pjesmu dočarala je pravu žensku snagu i senzualnost te namjerno izazovnim izdanjem i stavom pokazala muškarcu iz priče što je izgubio.
'Spot je snimljen na predivnoj luksuznoj lokaciji u, kako ja volim reći, hrvatskom Beverly Hillsu, a radi se o Villi Prestige u Bastu', komentira pjevačica. Otkrila je da je pokrenula vlastitu producentsku kuću V.R.H. Productions - za glazbenu i video produkciju.

'V.R.H. ekipu čine moj muž Mario Perčić kao redatelj i glazbeni producent, naš dragi prijatelj i snimatelj Darko Vuković te moj dugogodišnji prijatelj i producent Dejan Orešković. Zajedno smo napravili meni osobno najkvalitetniji visokobudžetni spot u mojoj karijeri', pojasnila je.

Žanamari proživljava svoje najsretnije dane u životu. Ispunjena je i poslovno i privatno. Svakog dana sve više uživa u majčinskoj ulozi.
'Gabica pleše čim čuje prve taktove pjesme 'U ratu i ljubavi'. Jako je hiperaktivna i ima više energije i od mene i mog muža', kaže pjevačica.

Već se, kaže, vide i neke njezine osobine kod 10-mjesečne kćeri.
'Prepoznajem svoje crte lica u njenom licu već lagano, ali temperamentnija je od mene jedno 20 puta', smije se Žanamari. Dodaje da je najljepše što joj je donijelo majčinstvo osmijeh njezine Gabice.

Ovdje pogledajte novi spot Žanamari 'U ratu i ljubavi'