KRALJ LAVOVA 3D

Najgledaniji animirani film prvi put u 3D-u krajem ljeta

06.06.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Dobitnik dvije nagrade Oscar i tri nagrade Zlatni globus, Disneyjev animirani hit 'Kralj lavova' će se, nakon što završi s kino distribucijom, prvi put pojaviti i na Blu-ray izdanju, i to u 2D i 3D verzijama

Simba, Mufasa, Nala Timon i Pumbaa se vraćaju krajem ljeta u hrvatska kina, i to u spektakularnoj 3D tehnologiji od koje zastaje dah!

'Kralj lavova' prvi je animirani film koji je sinkroniziran na hrvatski jezik. Tijekom prve kino distribucije pogledalo ga je preko 315 tisuća ljudi, što do danas predstavlja rekord gledanosti bilo kojeg animiranog filma u Hrvatskoj. Također je oborio rekord i u najprodavanijim VHS izdanjima, a jedan je i od najprodavanijih DVD izdanja svih vremena na našim prostorima.

Ponukana odličnim uspjesima 3D animacija zadnjih godinu dana ('Vrlo zapetljana priča', 'Priča o igračkama 3', 'Nebesa'), kompanija Walt Disney odlučila je ovaj bezvremenski klasik pretvoriti u 3D doživljaj od kojeg će zastati dah! Na taj način potpuno nove generacije mladih (i onih koji se tako osjećaju) moći će uživati u ovoj priči o ljubavi i hrabrosti mladog Simbe i njegove prijateljice Nale.

'Kralj lavova' 3D u hrvatska kina stiže u rujnu ove godine.