VEZA DUGA 14 GODINA

Nada Abrus: Rođendansko slavlje s ljubavi mog života

21.12.2015 u 18:49

Bionic
Reading

U najintimnijem krugu, sa svoja dva najdraža muškarca - partnerom Brankom Borgudanom i sinom Lukom te njegovom djevojkom - glumica Nada Abrus je proslavila 64. rođendan. Iako joj nitko ne bi dao te godine, zbog svog odličnog izgleda te zavidne lakoće i energije kojima svladava glumačke i ostale obaveze, Nada može parirati dvostruko mlađim kolegicama. Ona se godina ne boji, nego ih, kaže, dočekuje s radošću

'Lijepo smo se proveselili u zagrebačkom restoranu u kojem imaju finu hranu i ugođaj. Kako su ondje bili i prijatelji mog dragog, na kraju smo spojili društvo i spontano se nastavili zabavljati', ispričala nam je Nada Abrus. Glumici je prvi čestitao njezin partner Branko Borgudan, s kojim je već 14 godina u vezi.

'Kako moj sin zna da majka jako voli tehniku, od njega sam dobila najbolji poklon koji sam mogla poželjeti, a to je računalo Apple Macintosh. On je od mene dobio svoje prvo, a ja za ovaj rođendan najmodernije računalo', ponosno kaže glumica. Među čestitkama koje su je posebno razveselile bila je fotomontaža prijateljice iz Amerike, na kojoj je glumica s Bradom Pittom i svojim partnerom Brankom. 

Njezine želje su skromne - da joj u životu ostane upravo onako kako je sada jer je zadovoljna te ispunjena na privatnom i poslovnom planu. 'Trenutno se odmaram i još nemam planova za blagdane i doček Nove godine. Mislim da će to ovaj put biti posve nepredviđeno, a to mi je super jer takve situacije često ispadnu najbolje', tvrdi. Planove za putovanja, kojima se često zna nagraditi, itekako ima. Njezina sljedeća destinacija je - Andaluzija.


U vezi s Brankom Borgudanom glumica je već 14 godina