ŠARENI PARTY

Na Zrću tulumi nikad ne prestaju

06.08.2015 u 17:08

  • +12

Party na Zrću

Izvor: Promo fotografije / Autor: Igor Šoban

Bionic
Reading

Klub Kalypso pružio je svojim gostima odličnu zabavu, a najbolje su se proveli DJ Bronxwon i Baby Dooks koji su uživali u pogledu na deset atraktivnih hostesa

Zrće je uobičajeno puno ljepotica pa pretpostavljamo kako još deset djevojaka koje zabavljaju goste kluba Kalypso možda i nisu neka novost, no DJ Bronxwon i Baby Dooks svakako nisu imali ništa protiv partijanja s njima.

Više od 700 posjetitelja u prepunom Kalypsu obilježili su Colors Sensation Party na kojem su se prvi put u ovom dijelu Europe bacale boje u zrak. Atraktivne djevojke, morske igre, dobra atmosfera i pozitivne vibracije cijeli su dan dizale temperature na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj. Bilo je to svojevrsno zagrijavanje za jedan od najuzbudljivijih partyja godine.


Uz plesne ritmove Sensation hita i DJ-a Bronxwona koji je s publikom i atraktivnim hostesama odbrojavao posljednjih 10 sekundi, vrhunac događaja bilo je bacanje boja u zrak koje su oduševile sve posjetitelje. Da je Color Sensation Party jedinstven događaj, uvjerio se i Baby Dooks koji je u svojoj karijeri prošao mnoga zanimljiva mjesta, ali mu je ovo događanje pokazalo nov oblik vrhunske zabave.

Bacanje boja na Colors Sensation Partyju bio je vrhunac dana, a dobra atmosfera prepuna pozitivnih dojmova trajala je dugo u noć.