KALYPSO NE STAJE

Na Zrću ovoga ljeta nema predaha

15.08.2015 u 12:58

  • +32

Kalypso i dalje ne staje: Završava Barrakud

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Delbello Ocepek

Bionic
Reading

Ljetne zabave na Zrću ne prestaju, a iako u Kalypsu završava Barrakud Festival, u nedjelju, 16. kolovoza, počinje Sonus 2015.

Na plaži Zrće u tijeku je jedan od najpopularnijih ljetnih festivala Barrakud Festival, koji se održava u klubovima Kalypso i Papaya. Kalypso se nakon redizajna pokazao kao pun pogodak za festivale tog glazbenog žanra, njegov originalan dizajn, integriran u šumu, ističe se na plaži, kao i najkvalitetniji sound sustav.

Proteklih dana su krcat Kalypso zabavljali Ellen Allien, Apparel, Re_Named, Shaded, a najveću euforiju izazvala je ekipa Defected In The House: atraktivna DJ-ica Sam Divine, Oliver Dollar i planetarno popularan producent i DJ, Dennis Ferrer. Više atmosfere možete vidjeti u galeriji fotografija.

Klub Kalypso i dalje ne staje. Barrakud festival je u tijeku, a u nedjelju već počinje najpopularniji festival underground elektronske glazbe. Već i vrapci na grani znaju da 16. kolovoza započinje Sonus Festival 2015. i traje do, uključivo, 20. kolovoza.

Nije ni potrebno napomenuti da je Sonus opet angažirao vodeća imena underground scene elektronske glazbe kao što su: &ME, Apollonia, Enzo Siragusa, Guti, Jackmaster,Jamie Jones, Joseph Capriati, Marco Corola, Monika Kruse, Nastia, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Richie Hawtin, Seth Troxler, Sven Väth, tINI, Valentino Kanzyani, Zip i mnogi drugi...