SANDRA BULLOCK:

'Na snimanju doslovno nije bilo nikakvog kontakta'

04.10.2013 u 08:30

Bionic
Reading

U hrvatskim kinima upravo je počeo igrati film 'Gravitacija' sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi koja je u videointervjuu podijelila svoja iskustva sa snimanja

Sandra Bullock u filmu 'Gravitacija' glumi doktoricu Stone koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, a George Clooney iskusnog astronauta Matta Kowalskog kojem je ovo posljednji let. Prilikom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski odvajaju se od shuttlea lebdeći bespomoćno u beskrajnoj tami. Zaglušna tišina govori im da je veza sa Zemljom prekinuta, kao i svaka nada za spas. Strah prerasta u paniku dok se razina preostalog kisika smanjuje svakim novim udahom.

Kao što se vidi iz samog sadržaja, Sandra i George film su snimali u prilično jakoj izolaciji. 'Na snimanju doslovno nije bilo nikakvog kontakta. Čak i da sam se htjela zabavljati na setu, to nije bilo moguće', objasnila je slavna glumica u intervjuu dodavši kako je i samog redatelja Alfonsa Cuaróna tek čula, ne i vidjela.

Na pitanje je li joj, prpošnoj i vrckastoj, bilo teško glumiti u tako mučnom i komornom filmu, Sandra je negirala svoju vrckavost: 'Pred novinarima moramo malo glumiti veselje. Nitko ne želi na intervjuu izoliranu osobu jer to ne prodaje film.' Cijeli intervju pogledajte u nastavku: