UGLEDNA MOSTRA

Na premijeru serije 'Mladi papa' došle bez gaćica

05.09.2016 u 09:34

  • +6

Talijanske manekenke na premijeru filma o Papi došle bez gaćica

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na subotnjoj premijeri mini serije 'Mladi papa' na Filmskom festivalu u Veneciji talijanske manekenke Giulia Salemi i Dayane Mello izazvale su kontroverzu pojavivši se na crvenom tepihu bez gaćica

Istini za volju, ne može se sa stopostotnom sigurnošću ustvrditi jesu li na ovo, inače pristojno, događanje manekenke stigle bez gaćica ili bez haljina.

Naime, koliko god se trudile ostaviti dojam da su ispod dugih, na strateškim mjestima previše otvorenih, haljina bez gaćica, fotografije snimljene iz nekih kuteva otkrivaju da su im međunožja ipak prekrivena trakicom od istog materijala kao i haljine.

Bez obzira radilo se o haljini ili nešto smjelijim burka-gaćicama, pojavljivanje u nečemu takvom na Filmskom festivalu u Veneciji, i k tome na premijeri serije o papi, koliko god on bio kontroverzan, ipak je neprimjereno.

Inače, u fokusu dugoočekivane mini serije Paola Sorrentina je Lenny Belardo ili Pio XIII., a prvog američkog papu u povijesti tumači Jude Law. Nakon svjetske premijere na Mostri gdje će se prikazati prve dvije od osam epizoda, serija bi od listopada trebala biti dostupna i ostalom gledateljstvu.