TOČNO U PODNE

N1 televizija novom programskom shemom proslavila prvi rođendan

05.11.2015 u 19:48

  • +6

Prvi rođendan N1 televizije

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić/tportal

Bionic
Reading

Povodom prve godišnjice emitiranja, ali i povodom početka nove programske sheme, N1 televizija je pripremila specijalno događanje uživo danas u 12 sati

Za svoju prvu godišnjicu emitiranja N1 televizija danas točno u podne pripremila je malo programsko iznenađenje. U programu uživo sudjelovali su urednici i reporteri N1 televizije te okupljenima iz prve ruke pokazali svoju produkciju, tehničke i programske novosti, svoje najvažnije formate i posebne goste.

Tihomir Ladišić razgovarao je s Ankom Mrak Taritaš, ministricom graditeljstva koja se pokazala najzabavnijom političarkom u predizbornoj kampanji, Tomislav Karamarko samo je za N1 otkrio zašto se ne želi sučeliti sa Zoranom Milanovićem, a Boris Dežulović komentirao je predizbornu kampanju.

'Ono čime je N1 televizija konkurirala ostalima u ovih prvih 12 mjeseci jest da smo išli uživo s događajima tijekom dana koji nisu u redovnim informativnim emisijama, bili smo na licu mjesta mnogih breaking news događaja, a onaj koji nam je donio najveću gledanost u posljednjih godinu dana jest trenutak zatvaranja granice između Hrvatske i Srbije. Upravo tada pokazali smo kolika je snaga ovog medija jer smo istovremeno imali press konferenciju Zorana Milanovića u Zagrebu nakon zatvaranja granice, a onda brzo nakon toga press konferenciju srpskog premijera Aleksandra Vučića. Bili smo i na licu mjesta najveće avionske nesreće u Alpama, a bili smo nedavno i organizatori stranačkog sučeljavanja te smo pokazali da N1 televizija postavlja standarde i za velike nacionalne televizije.


News direktor N1 televizije Tihomir Ladišić

Svjesni smo toga da se trenutno kao kabelska televizija ne možemo mjeriti s nacionalnom televizijom, ali se pokazuje da drugi mediji redovito prenose intervjue s našim gostima, naše vijesti su točne i relevantne i to nam je najvažnije. Želimo biti mjesto na koje će dolaziti svi gosti iz političkog, kulturnog i društvenog miljea te time pokazati da smo televizija na koju se dolazi, na kojoj se govori i čije se vijesti prenose u drugim medijima', izjavio je direktor vijesti i programa N1 televizije Tihomir Ladišić.

'Sretni smo jer na hrvatskom tržištu, koje je vrlo snažno, nije bilo lako pokrenuti novi televizijski medij. Znali smo da će nam biti teško, ali smo itekako dokazali da postoji mjesto za ovakav medij, koji je drugačiji, koji je 24 sata budan i može biti uživo na mjestima na kojima ne mogu druge televizije zbog svoje programske sheme. Zato smo pokrenuli svoj dnevnik u 18 sati. To je dokaz da možemo biti najbrži u hrvatskom eteru i već u šest ponuditi pregled događaja tog dana', zaključio je Ladišić.