26. PROSINCA

My Buddy Moose i Erotic Biljan & His Hertics u Vintageu

23.12.2013 u 15:32

Bionic
Reading

My Buddy Moose i Erotic Biljan and His Heretics iako prijateljuju, loču i žive zajedno, spavaju jedni kod drugih, gostuju jedni drugima na koncertima i hvale gitare, zapravo će prvi put 26. prosinca u Vintage Industrial Baru podijelit pozornicu! Ovim koncertom EBHH proslavit će svoj 15. rođendan, a MBM sjajan uspjeh svog posljednjeg album 'Shine! Shine! Shine!' koji je na gotovo svim relevantnim domaćim top listama uvršten u Top 10 najboljih albuma 2013.

Buddy Moose i Erotic Biljan and His Heretics, dva međusobno prijateljska rock 'n' roll benda, ukrstit će na Štefanje svoje gitare i prvi put u svojim karijerama podijelit pozornicu.

Riječki dečki My Buddy Moose su u veljači ove godine na promociji svog hvaljenog albuma 'Shine! Shine! Shine!' kojeg je producirao Chris Eckman, održali najveći koncert u svojoj dosadašnjoj karijeri i rasprodali Vintage. Sada na kraju godine i tik pred novi koncert u Vintageu, Jutarnji list te portali muzika.hr i ravnododna.com uvrstili su 'Shine! Shine! Shine!' u Top 10 najboljih ove godine.

My Buddy Moose - 'Fucking Boring'

S druge strane, uvijek rado viđeni gosti Vintage Industrial Bara su garageri Erotic Biljan and His Heretics koji su na 1. rođendanu kluba, u petak, 13. prosinca, održali stani-pani koncert, već tradicionalno zatvaraju godinu za godinom, a ovo im je ukupno 15. put što znači da je to ujedno i proslava njihovog 15. rođendana! Pa sretan rođendan! Kad se sve zbroji i oduzme, na samo Štefanje ne propustite pogledati najbolji garage, power pop, country, čvrsti rock koncert u gradu!

Erotic Biljan and His Heretics - 'Rock'n'roll Revolution No. 5'