VANJA MAMIĆ

'Mrzim euforiju oko Božića i Nove godine'

15.12.2015 u 17:52

Bionic
Reading

Vanja Mamić, diplomirana stomatologinja i dizajnerica interijera, izbjegava pojavljivanja na društvenim događajima. Ipak, nije odoljela posjetiti Kaufland Fashion Week gdje nam je otkrila svoje blagdanske planove i želje za predstojeću godinu

Vanja je oduvijek u prvi plan stavljala svoju djecu, a posebice nakon razvoda od Zorana Mamića. Kći Nina (21) i sin Bruno (18) glavna su joj radost, a otkriva nam kako je u njihovu domu Božić cijele godine.

'Nina je završila studij u Milanu i vratila se u Zagreb pa ćemo svi skupa proslaviti Božić. Nema kod mene nikada nikakvih posebnih priprema, rekla bih čak da je nama Božić cijele godine što se tiče druženja i okupljanja. Nedjeljom imamo obiteljske ručkove, preko tjedna se također okupljamo kada stignemo, tako da obiteljska i topla atmosfera vlada čitavom godinom, ne samo za blagdane. Mrzim euforiju oko Božića i Nove godine, ludnice oko poklona i sve što dolazi u paketu s time. U našoj obitelji je darivanje skromno i ne poklanjaju se nikakve nebuloze. Darujemo si bombonijere, čokoladice i takve sitnice', započinje Vanja.

Ponosno ističe kako se kod njih Božić slavi na isti način kako je ona slavila sa svojim roditeljima davnih dana. To uključuje i ukrašavanje stana i bora svake godine uz iste ukrase te eventualno nadopunjavanjem s novim kuglicama. Novu godinu također dočekuje u krugu obitelji.


Vanja s kćeri Ninom koja se vratila iz Milana

'Nisam osoba od slavlja, teško mi je izaći i na ovakav tip događanja, tako da ću i Novu godinu dočekati doma sa svojima. Mogu eventualno otići negdje se prošetati, a sin mi je baš prije nekoliko dana predložio da odemo na Sljeme gledati vatromet, tako da je i ta opcija uključena', otkriva svoje planove Vanja.

Za kraj je istaknula kako sve ružne stvari koje su se dogodile u protekloj godini želi ostaviti iza sebe, a najljepša joj je konstanta da su svi oko nje živi i zdravi.


Sin Bruno je predložio da dočekaju Novu godinu na Sljemenu

'Kći mi se vratila iz Milana, posao mi ide normalnim tijekom i sve me to veseli. Zdravlje i sreća su jedino što nam svima želim u idućoj godini jer se onda sve može i sve imamo', zaključuje Vanja.