DAVOR VIDUKA – KAWASAKI 3P

'Možda na Porinu zapjevamo Gabi Novak na playback'

24.04.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Pred nastup na velikom open air spektaklu u velikom dvorištu Jedinstva u Zagrebu 8. svibnja, a nakon odlično ocjenjenog albuma 'Idu Bugari', popričali smo s Davorom Vidukom, gitaristom grupe, o spomenutom albumu, nominaciji za Porin, spotovima, koncertima, povratku Kojota i još koječemu

Drugi album grupe Kawasaki 3P 'Idu Bugari' hrvatski su rock kritičari jednoglasno proglasili najboljim domaćim albumom 2009. godine. Zahvaljujući nemalom broju pozitivnih kritika te hitovima poput 'Puta madre' i 'Ni da ni ne', Kawasaki triperi su bez problema krajem 2009. do vrha napunili Tvornici i održali koncertnu promociju albuma o kojoj se priča i dana danas dok je atmosfera zabilježena na spotu za najnoviji singl 'Niskarastaman'.

Bez obzira na to što Viduka nije htio otkriti iznenađenje koje spremaju na velikom open air koncertu u velikom dvorištu Jedinstva 8. svibnja, pristao je prokomentirati nominaciju za Porin, uspjeh albuma 'Idu Bugari', stanje na sceni, mogući nastup na Porinu u Makarskoj, kao i godine provedene u grupi Kojoti čiji povratak je ekskluzivno najavio u ovom videointervjuu.