NA DUGOM OTOKU

Morske radosti Lane Banely i njezina Adriana

11.08.2015 u 07:00

Bionic
Reading

HTV-ova novinarka i voditeljica s jednoipolgodišnjim sinom Adrianom odmara se na Dugom otoku, a kako izgledaju sretni trenuci na njihovoj omiljenoj plaži Sakarun, Lana je pokazala na Instagramu.

Lana Banely s nestrpljenjem je čekala dane odmora kako bi se sa svojim jedincem, jednoipolgodišnjim Adrianom, otisnula na putovanje ka Dugom otoku. Kako je izgledala njihova bezbrižna ljetna svakodnevica na plaži, Lana je nedavno pokazala na Instagramu i podijelila s prijateljima, a najviše komentara dobila je od svoje splitske kolegice Mirte Šurjak koja je mama trogodišnje Kjare.

Prije nekoliko mjeseci za tportal Lana je otkrila koliko je rođenjem sina njezin život postao ispunjeniji.

'Adriano je vrlo društven i od rođenja okružen je ljudima. Ide svima, nikoga se ne boji te ne plače kad odu mama i tata. Njemu je važno da je u dobrom društvu i da se zabavlja. Uvijek je u dobrim i sigurnim rukama, tako da ni ja nemam problema kada sam na poslu, katkad i cijeli dan jer znam da mu ništa ne nedostaje. Naše zajedničko vrijeme ispunjeno je brojnim aktivnostima i zabavnim sadržajima te nam nikada nije dosadno. A veselim se i vrtiću jer smatram da je on odlična stvar za svako dijete.'

Nakon obiteljskog ljetovanja HTV-ova novinarka nekoliko je dana odvojila i za druženje sa svojim prijateljicama u Poreču i Opatiji.

Na ovom svijetu nista mi ne pristaje tako dobro kao ti u narucju ????

A photo posted by @lanabanely1701 on

Hvali more, drz se kraja... I izbjegavaj Adriana dok baca "kamencice"

A photo posted by @lanabanely1701 on

Kazete kisa u Zagrebu? Dobro jutro ☺️☺️☺️

A photo posted by @lanabanely1701 on

Hello Opatija ?????? @jijibelle @zeynebmadjurova

A photo posted by @lanabanely1701 on

?? @zeynebmadjurova

A photo posted by @lanabanely1701 on