SERGEJ TRIFUNOVIĆ

Moja istina o seks-skandalu u 'zabranjenom intervjuu'

07.04.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Beogradski glumac u intervjuu koji je dao za srpski Blic, istom mediju koji je objavio priču o njegovom navodnom seks-skandalu, progovara o istini koju danas traži na sudu. Kad je Blic odlučio s intervjuom ne ići u javnost zbog nekoliko spornih Sergejevih rečenica, Trifunović se potrudio sam ga objaviti

U listopadu prošle godine, kad su srpski mediji objavili priču o seks-skandalu beogradskog glumca Sergeja Trifunovića, on je oštro demantirao natpise o seks-aferi u toaletu beogradskog kafića s nepoznatom djevojkom. 'Apsolutno ništa nije istina. Tužit ću Blic jer zbilja idu daleko s izmišljenim pričama. Do sada nisam tužio medije jer nisam imao vremena za to, ali sada hoću', izjavio je Trifunović tada za tportal. Da situacija bude zanimljivija, Blic je beogradskog glumca uskoro molio za intervju u kojem je on, kao i uvijek - bez dlake na jeziku, u razgovoru o trenutnoj političkoj i kulturnoj sceni u Srbiji iznio svoju verziju priče o spornom incidentu. Zbog svega izrečenog intervju nije bio objavljen, no glumac se zainatio i potrudio da razgovor ugleda svjetlo dana.

'Izrežirali ste priču o tome kako je Sergej Trifunović priveo u kafiću 'djevojku nepoznatu javnosti' i imao s njom seks do ranih jutarnjih sati, dok ih osiguranje nije izbacilo. Sergej Trifunović vas je odlučio tužiti, mada inače nema vremena da se bavi takvim glupostima i dobit će spor. Jer nećete moći navesti ni ime kafića niti imate svjedoka iz recimo navedenog osiguranja. Da licemjerje ima jagodicu na šlagu, vi zovete čovjeka koga ste oklevetali da vam da intervju. To su vam mediji. Spin, spin, bot, bot, spin', objasnio je ljutito Trifunović u zabranjenom intervjuu za Blic objavljenom na portalu Kliker.tv.