NINA KRALJIĆ VS. MEDIJI

'Mnogi uopće ne razmišljaju koliku štetu mi rade'

09.06.2016 u 13:18

  • +6

Poznati na promociji kozmetike Jean d'Arcel

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/Pixsell

Bionic
Reading

Tri tjedna nakon nastupa na Eurosongu Nina Kraljić otkrila nam je kako gleda na to iskustvo i 23. mjesto. Prvi se put osvrnula i na napise o svojoj vezi s plesačem Vladom Kopčićem koja je nedavno otkrivena

Iako je na svom facebook-profilu nedavno objavila fotografiju s dečkom, Nina o svom novom odabraniku nije spremna govoriti u javnosti. Smeta je i opterećuje zadiranje u njezin privatni život, priznala je u razgovoru za tportal.

'Ne želim ništa komentirati o svom privatnom životu niti potvrditi imam li ili nemam dečka. Neshvatljiv mi je način na koji se vijest plasirala - Nina je utjehu zbog loših kritika našla u zagrljaju plesača. Svjesna sam da se s ulaskom u šoubiznis moram pomiriti da će se svašta pisati o meni, ali svoj privatni život uvijek ću čuvati daleko od svih jer je to moja zona mira. Ne volim kad se priča o mojoj intimi', objasnila je.

Eurovizijski nastup bio joj je, kaže, velika škola koja joj je pomogla da vidi što dalje želi u svom životu.

'Život ide dalje, nemam zašto stati. Vratila sam se u Hrvatsku i nastavila raditi na svom albumu prvijencu sa super ekipom koju sam skupila oko sebe. Svi me stalno pitajušto sad nakon Eurosonga. Nastavljam dalje, u istom sam pozivu, nižem uspjehe. Relativno je to što za nekog znači uspjeh jer je nekome uspjeh prvo mjesto, a drugome već i ulazak u finale. Bila sam sretna kad sam došla doma iz Stockholma jer mi je nedostajala moja obitelj, moji prijatelji', priznaje Nina. Dodaje kako su joj dva tjedna u Švedskoj prolazila ekstremno sporo.

'Nekad doživiš neka iskustva, kao što je meni bio Eurosong kroz koja naučiš što želiš i što ne želiš. Napravila sam puno i sad, među ostalim, točno znam kako želim da se prema meni odnose i kako se ja trebam odnositi prema drugima te da pažljivo moram birati ljude kojima se okružujem kako poslovno tako i u privatnom životu. Dogodili su se neki pehovi koje ni na jednom nastupu nisam imala, i to baš pred 200 milijuna ljudi. Ali to je sjajna škola jer sam shvatila da se upravo tako trebalo dogoditi. Nekidan sam srela susjede koji su me zaustavili i pitali: 'Kako si znala da ćeš završiti na 23. mjestu kako si nam rekla prije odlaska na Eurosong? Ispala sam k'o baba Vanga. (smijeh) Imam dobru intuiciju, jednostavno sam osjetila da će nastup u finalu biti lošiji nego u polufinalnoj večeri. Uvijek nekako intuitivno mogu osjetiti zašto sam negdje gdje jesam. Ali ništa ne bih mijenjala', kaže.

Iako su je prije Eurosonga, za vrijeme njezina boravka u Švedskoj, ali i nakon povratka snašle brojne kritike, sve je stoički podnijela.

'Malo smo tržište i morat ću surađivati s medijima, a mnogi od njih uopće ne razmišljaju koliko mi rade štetu i koliko mi narušavaju mir i privatnost. Stvari koje se događaju alarmantne su ne samo zbog mene nego zbog drugih mladih ljudi koji uspješno rade svoj posao, a primjerice dobiju pet lajkova, a neka senzacionalna vijest dobije milijun lajkova. Teško se boriti s takvim pojavama, ali ne treba odustati', tvrdi Nina.