NOVI BREND

'Misli 21. stoljeća' na majicama Nine, Petre i Kristine

23.06.2016 u 14:44

  • +20

Ivica i Majica brend

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U zagrebačkom parku Ribnjak predstavljen je novi modni brend. Po svoje majice s originalnim crtežima i porukama koje na sarkastičan način predstavljaju životnu svakodnevicu došle Nina Badrić, Ana Radišić, Kristina Krepela i Petra Kurtela

Netom prije utakmice naše reprezentacije sa Španjolskom, u zanimljivom, pomalo bajkovito uređenom dijelu parka Ribnjak, predstavljen je novi modni brend Ivica i Majica čiji su autori beogradski glumci Vladimir Nićiforović i Boris Kargotić. Majice jednostavnih krojeva i jedinstvenog humora na domaćem tržištu našle su se zahvaljujući Lani Klingor Mihić.

Svoje oduševljenje otkačenim porukama i slikama na majicama nisu krile ni brojne poznate Hrvatice. Pjevačica Nina Badrić je izabrala čak dvije majice. Jedna nosi poruku 'ništa ja više ne moram, ja sam se namorala' a na drugoj piše 'skinite mi se s grbače'. Glumica Kristina Krepela nosit će majicu na kojoj piše 'meni je moj psihijatar rekao da vi ne postojite'.


I glumica Kristina Krepela nosit će majicu s duhovitim natpisom

'Izabrala sam majicu koja nosi simpatičnu poruku 'mama me čuvala za velike stvari'. To je istinita poruke jer su mi se zbilja događale velike i lijepe stvari u životu', smije se urednica i voditeljica na CMC televiziji Ana Radišić.

'Jedva čekam da počnem viđati ljude s razigranim motivima', poručila je glumica Petra Kurtela koja je, poput Nine Badrić, izabrala dvije majice od kojih je jedna za njezinu trudnu prijateljicu na kojoj piše 'beba na putu'.

Goste je u glazbenom dijelu promocije zabavljala Ana Bebić, ambasadorica brenda, a na promociji novog otkačenog brenda bili su i Ante Cash Ana Radišić, Ana Miščević, Marija Borić i Tamara Loos


Majice već nose mnoge poznate Hrvatice