ŠUŠKA SE

Miši za novogodišnji nastup 35.000 eura

25.11.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Nova godina se približava i većina najatraktivnijih domaćih izvođača je već bukirana, a kako se šuška po estradnim kuloarima, njihovi honorari u svakom slučaju ne odražavaju gospodarsku krizu o kojoj se uvelike priča u zadnje vrijeme

Ove godine, kao i prijašnjih, gradska poglavarstva odlučila velikodušno odriješiti vreću da bi osigurala građanima dobru zabavu u novogodišnjoj noći uz najpopularnije domaće izvođače, izvještava Večernji list.

Na vrhu ljestvice najskupljih izvođača našao se Mišo Kovač, koji će za nastup u Šibeniku navodno dobiti honorar od 35.000 eura. Kako se šuška, za isti iznos će u najluđoj noći Splićane na Rivi zabaviti Jasmin Stavros.

Osim njega, na dočeku u Splitu nastupit će i Nina Badrić, koja za svoj novogodišnji nastup navodno traži 18.000 eura. Splitski doček će, kako se priča, biti najskuplji. Stajat će vrtoglavih milijun kuna.

Tony Cetinski u najluđoj noći nastupa u Rovinju, a kako je za tportal izjavila njegova menadžerica i supruga Ivana Nobilo, honorar za taj nastup je 'velik i zadovoljavajući'.

Zagreb će proslavu na glavnome gradskome trgu navodno platiti 750.000 kuna, od čega bi Oliveru Dragojeviću trebalo ići 30.000 eura.

Riječani će Gibonnijev nastup na Korzu platiti također 30.000 eura. U Trogiru bi navodno za 30.000 eura trebao nastupiti Miroslav Škoro, koji će pozornicu dijeliti s Majom Blagdan, čiji honorar iznosi 10.000 eura.

U obližnjem Segetu će u hotelu Medena za vrtoglavih 32.000 eura goste zabavljati Dražen Zečić, koji je tako upao u sam vrh najbolje plaćenih izvođača.

Makarane će zabavljati Milo Hrnić za navodno 28.000 eura, a Grad Karlovac odlučio je za Silvestrovo na otvorenom izdvojiti 80.000 kuna, pa će tako na tamošnjem Trgu Matije Gupca građane zabavljati The Trio i Marijan Ban sa svojim bendom.