PRVA GODINA LJUBAVI

Mirjana Hrga s dečkom Stašom uživa u zimskoj idili

16.01.2015 u 11:50

Mirjana Hrga i Staša Stefanović na skijanju

Izvor: Društvene mreže / Autor: Privatni album

Bionic
Reading

Austrijski skijaški raj Saalbach bio je zimsko odredište novinarke Mirjane Hrge i njezinog partnera, odvjetnika Staše Stefanovića, a osim u skijanju i druženju s prijateljima, uživali su u kartanju bele

Novinarka Mirjana Hrga i zagrebački odvjetnik Staša Stefanović nedavno su proslavili svoju prvu godinu ljubavi. Upravo to bio je jedan od razloga zašto su prve slobodne dane u 2015. odlučili iskoristiti samo za sebe, daleko od očiju znatiželjnika, u zimskom raju. Za svoju destinaciju odabrali su austrijski gradić Saalbach, na glasu kao jedno od boljih skijališta u Austriji, a sve zahvaljujući brojnim dugim stazama, noćnom skijanju, bogatoj kulinarskoj ponudi, ugodnim kolibama te neizostavnom noćnom životu.

'Bili smo s velikim društvom sedam dana u Saalbachu. Bilo je odlično. Red skijanja, red après-ski događanja, red kartanja bele. Klasika, ali dobra', ispričala nam je 43-godišnja Mirjana, ističući da je u tjedan dana napunila baterije za daljnja reporterska javljanja koja katkad nisu bila nimalo laka. Naime novinarka Al Jazeere Balkans iz prve ruke slala je informacije iz ratne Ukrajine te mjesecima živjela na terenu.

Stoga joj, kako nam kaže, odmor savršeno godi, posebno kada je u društvu najdražih. A jedan od njih je i Staša koji joj je, nakon raskida petogodišnjeg braka s oftalmologom Deanom Šarićem, ponovno vratio osmijeh na lice.