TRPANJSKA DIVA

Milenijska fotografija posvećena glumici Eni Begović

09.08.2016 u 21:53

Bionic
Reading

523. milenijska fotografija Šime Strikomana snimat će se na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza na trpanjskoj rivi i bit će posvećena poznatoj hrvatskoj glumici Eni Begović koja je na taj datum tragično preminula u 40. godini života

Poznati hrvatski milenijski fotograf Šime Strikoman odabrao je Trpanj za svoju najnoviju milenijsku fotografiju. Strikomanova milenijska fotografija polako postaje prepoznatljiv brend Hrvatske koji je dosad okupio više od pola milijuna ljudi.

Trpanj, rodno mjesto Ene Begović, ovim događajem odat će počast svojoj sugrađanki na 16. obljetnicu njezine tragične pogibije. Fotografiranje će se održati nakon svete mise koja se tradicionalno održava na Škojeri u trpanjskoj luci, a očekivano vrijeme snimanja je poslije mise, u 10.20 sati. Mole se svi koji žele sudjelovati da na snimanje dođu odjeveni u bijele majice.

'Tradicionalna ispunjenost luke brodovima i narodom bit će prirodna kulisa milenijskom događaju za pamćenje, dostojnom nezaboravne hrvatske kazališne i filmske dive!', poručuje Strikoman.