BORBA S BOLEŠĆU

Milena Dravić puštena iz bolnice na osobni zahtjev

17.11.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Poznata beogradska glumica zbog teškog zdrastvenog stanja sredinom listopada završila je u bolnici na onkološkom odjelu, a tad je i procurila vijest kako se bori sa zloćudnom bolešću. Nedavno je na osobni zahtjev otpuštena na kućnu njegu

Milena Dravić (76) proteklog je vikenda napustila zemunsku bolnicu u kojoj je provela mjesec dana suočena s dijagnozom da boluje od zloćudne bolesti, pišu srpske Vesti. Naime, glumica je zbog narušenog zdravlja početkom prošlog mjeseca primljena u bolnicu, a stanje joj se naglo pogoršalo nakon smrti supruga Dragana Nikolića u ožujku ove godine. 

Početkom rujna glumica je otputovala u pratnji prijateljice u Pariz, gdje joj je potvrđena dijagnoza postavljena u Beogradu i preporučena terapija koju je primila posljednjih tjedana u zemunskoj bolnici. Nakon terapije malo je ojačala, zbog čega su liječnici pristali pustiti je na kućnu njegu na njen osobni zahtjev. Milena se još prije 17 godina borila s opakom bolešću, no tada ju je uspjela pobijediti. Uz pomoć brata i nekoliko bliskih prijatelja glumica trenutno prolazi kroz najteži period života. Zahvalna je na podršci prijatelja, no posjete u bolnici nije htjela primati.