PLAYBOYJEV IZBOR

Mila Horvat pojasnila svoje kriterije za muškarce

31.12.2014 u 20:31

Bionic
Reading

HTV-ova sportska novinarka Mila Horvat jedna je od deset dama koje su sudjelovale u izboru Playboyjevog muškarca godine pa je nismo propustili kontaktirati kako bi nam otkrila koji je bio njezin izbor

'Bio je zanimljiv popis od tridesetak imena. Nezahvalno je svrstavati, ali moj kriterij broj jedan je doseg u profesiji pa je stoga izbor bio još teži. No napravila sam po svom nahođenju', objašnjava nam Mila Horvat koja je najviše bodova dala Mariju Mandžukiću, a zatim Marinu Čiliću i Niki Kovaču. 'Mario je ispisao hrvatsku nogometnu povijest i napravio veliki transfer, vrhunski rezultat. Promijenio je državu, jezik, uspio je. Ivan Vilibor Sinčić napravio je uspjeh koji će se pamtiti. Borna Čorić imao je sjajnu sezonu', rekla nam je lijepa novinarka koja ipak ima primjedbe na popis jer smatra da su neki ljudi nedostajali na njemu.

'Falio je Ivanišević jer smatram da je bio ključan u Čilićevoj pobjedi. Fantastičan je bio i Valent Sinković, Slaven Rimac...', govori Mila.

Na našu konstataciju kako smo mislili da je kod izbora za 'Muškarca godine' ključan faktor izgled i mišići, Mila kroz smijeh kaže: 'Ma kakvi mišići! Ja ih ne vidim u mišićima pa ne mogu suditi po tome. Muškarce inače gledam kroz profesionalno ostvarenje. Srećom, zato ima više članica žirija. No dala sam bodove i pobjedniku Mariju Petrekoviću. Zgodni su neki, mora se priznati', kaže nam Mila kroz smijeh zaključujući kako joj izgled kod muškaraca nikada nije bio bitan.