POGLEDAJTE SNIMKU

Mia Negovetić sjajno otpjevala himnu na mimohodu

14.09.2015 u 21:24

12-godišnja Mia Negovetić

Izvor: Screenshot / Autor: RTL TV

Bionic
Reading

Trinaestogodišnja Riječanka kojoj je pripala čast otpjevati hrvatsku himnu u povodu 20. obljetnice Oluje svojim je glasom sve oduševila

Mia Negovetić možda ima samo 13 godina, no svakako ćemo još dugo pamtiti kako je otpjevala himnu 'Lijepa naša'. Mala riječka pjevačica s članovima klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice izvela je hrvatsku himnu i potpuno opravdala ukazanu joj čast.

Učenicu 7. razreda OŠ Brajda iz Rijeke Miju Negovetić odabrala je kazališna redateljica mimohoda Petra Radin jer je, kako kaže, izvanserijski talent. Pjevačica je redateljicu očarala još na Festivalu neovisnih kazališta FEN u Opatiji.

Osim što pjeva, Mia glumi i bavi se gimnastikom, a povrh svega je još i odlikašica. Razigrana je i ne zna za tremu.

Mijina mama Kristina nesumnjivo je iznimno ponosna na svoju kćer. Njezine snimke na Youtubeu već su hitovi koji broje više milijuna gledanja.

O njezinu čarobnom glasu i talentu počelo se pisati u prosincu prošle godine nakon nastupa na Božićno-novogodišnjem primanju Primorsko-goranske županije, kada je izvedbom Beyonceine pjesme 'Listen' ostavila prepunu dvoranu Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku bez daha. Gosti su je nekoliko puta pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Miji je pjevanje hobi od malih nogu, kao i njezinoj mlađoj sestri Lani. Nikad nije išla u glazbenu školu, a naklonost glazbi naslijedila je od roditelja. Mama Kristina nekad je pjevala u bendu, a Mijin tata Igor svira i danas.

'To dolazi iz mene, pjevam od srca. Nikad to ne bih tek tako odradila, bez srca. Ipak treba s talentom paziti što se radi', objasnila je Mia u prosincu za Kvarner News.