BEYONCEINOM PJESMOM

Mia Negovetić očarala publiku i žiri 'Zvjezdica'

18.09.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je oduševila izvedbom himne na proslavi 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja, dvanaestogodišnja Mia Negovetić podigla je žiri i publiku glazbenog showa 'Zvjezdice' na noge izvedbom pjesme 'Listen' popularne američke r'n'b dive Beyonce

'Ja ne znam uopće što bih rekao. Mogu li doći kod tebe na satove pjevanja?! Ovo je bilo savršeno', kazao je Luka Nižetić koji nije krio oduševljenje. 'Meni su oči pune suza. Imaš tako divan glas, interpretaciju… Nemam riječi, ja sam fascinirana', komentirala je Alka Vuica.

Svih pet članova žirija pritisnulo je zeleni gumb i ne samo što su se digli sa svojih stolaca, digli su se i na noge te gromoglasnim pljeskom pohvalili sjajnu izvedbu mlade Riječanke.

'Ja sam mislio da imamo problem u slušalicama. Mislio sam da je to netko gore naštimao. Nešto odjednom, kao fino mi u ušima', dodao je Enis Bešlagić, a Zdravko Šljivac zaključio: 'Zbog takvih kao ti, glazba je to što je u našim životima!'

Nastup Mije Negovetić i ostalih četrnaest zvjezdica, natjecatelja u drugoj emisiji novog dječjeg glazbenog showa ne propustite ove subote u 20 sati na RTL-u!