POVRATAK REALITY SHOWA

Mia Kovačić opet će voditi 'Farmu'

21.08.2015 u 03:14

Bionic
Reading

Od ove jeseni ponovno ćemo na Novoj TV moći pratiti reality show 'Farma'. Mia Kovačić, koja je zahvaljujući toj emisiji postala poznata široj publici, bit će njezina voditeljica

Mia Kovačić već ima iskustva s farmerima, budući da je već vodila tri uspješne sezone popularnog showa 'Farma' koji ćemo uskoro moći gledati na Novoj TV.

Četrnaest natjecatelja postat će farmeri, sudionici reality showa koji će morati svojim napornim radom, brigom o životinjama te savladavanjem brojnih izazova izgraditi samoodrživu zajednicu brinući se jedni o drugima, imanju te raditi sve poslove koji se očekuju od jednog farmera koji nema doticaja sa suvremenim pomagalima i civilizacijom.

Osim Mie Kovačić, na farmu će povremeno dolaziti i farmer mentor koji će brinuti o natjecateljima, nadzirati ih, savjetovati, dodjeljivati im zadatke, ali i ocjenjivati rad farmera.

Svojim radom i upornošću, farmeri će u razdoblju od tri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna, a kako će izgledati njihova borba, život, opstanak i suživot na farmi gledatelji će imati priliku pratiti od ove jeseni na Novoj TV.