PRIZNANJE NA SCENI

Mia Begović: Dogodila mi se ljubav preko Facebooka

26.11.2016 u 09:19

Bionic
Reading

Kao što je i najavila, glumica Mia Begović sinoć je na sceni kazališta Vidra, gdje se dogodila zagrebačka praizvedba njezine monodrame 'Sve što sam prešutjela', ispričala mnoge zanimljive detalje svog života, pa i one koji dotiču njezine bivše ljubavi, njihov odnos prema njoj, ali i jednu vezu koja se rodila slučajno preko interneta. Progovorila je Mia s pravom dozom cinizma i o vlastitoj usamljenosti, svojim porocima, poljupcima i svom današnjem položaju u glumačkoj areni

Život je jedan, predrasuda je mnogo, a istina je uvijek negdje daleko od onog što ljudi misle, posebno kad su u pitanju glumci. To je samo jedan od razloga što je Mia Begović odlučila na sceni reći neke istine o sebi, svojim prijateljima i muškarcima koji su joj se udvarali ili s njom bili u braku. Posljednjih godina svoj ljubavni život taji od medija, no sinoć na zagrebačkoj praizvedbi njezine monodrame u Vidri, publika je mogla čuti kako joj se uspjela dogoditi ljubav preko Facebooka, strastvena i lijepa.

'I moja jedinica gledala me u čudu s onim pogledom: Evo nje opet, ne želim da mi ga više spominješ. Evo, dragi moj, ušao si i u moju monodramu, srećom da nikad nećeš stići na taj avion pa nećeš ni znati. Što me to tjera da iznesem u javnost svoju nutrinu koja uopće nikoga ne zanima? Samo sam htjela upozoriti na probleme Facebook veze i koju opasnost one mogu predstavljati za psihofizičko ustrojstvo pojedinca. A izvrgnula sam se anonimnim komentarima. Osjećam u sebi još uvijek zov, ali ne znam radi li se tu o zovu divljine ili daljine', priznala je glumica. Dotakla se i teme kakav dojam ostavlja u javnosti, ali i svog trenutnog položaja u glumačkoj areni.

'Ako su moja šminka i frizura ono što mene čini Mijom Begović, ja se povlačim iz javnog života. Ali ne i iz teatra. Jer kakve mi se uloge nude, još ću dugo biti na sceni. Prije dvije godine sam igrala ulogu majke kolegi koji je prije dvije godine otišao u punu mirovinu. Još da nabacim 15 kila, eto meni karakternih uloga. Načekala sam se ja u životu kao nitko', zaključila je Mia koja je hrabro i kao i uvijek, s mnogo strasti, u svojoj monodrami progovorila o onome o čemu njezine kolegice šute. Objasnila je i zbog čega je pristala sudjelovati u reality showu 'Survivior' prije četiri godine.