TUBORG GREEN STAGE

Metal velikan Hatebreed na T-Mobile INmusic festivalu

02.04.2009 u 11:33

Bionic
Reading

Metal legendi Antrax na Tuborg Green stageu pridružuje se jedna od najvećih hardcore/metal grupa svih vremena Hatebreed

Da će Tuborg Green stage na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu okupiti neka od najvećih imena žestoke glazbe današnjice bilo je jasno već nakon potvrđenih headlinera - Dimmu Borgir i Anthrax. Njima se pridružuje jedna od najvećih hardcore/metal grupa svih vremena – Hatebreed.

Grupa Hartebreed osnovana je 1994. kao klasični hardcore bend. Njihov album prvijenac Satisfaction is the Death of Desire i danas stoji zabilježen kao najprodavaniji debitantski album u povijesti kultne nezavisne etikete Victory Records. Metal utjecaji postaju sve očitiji na nadolazećim albumima, a karizmatični frontmen Jamey Jasta profilira se u jednog od najvažnijih ljudi na sceni, pokreće vlastitu izdavačku kuću, sudjeluje u mnogim glazbenim projektima te postaje voditelj kultne MTV glazbene emisije Headbanger’s Ball.

Priča o Hatebreed i njihovom uspjehu novo poglavlje dobiva prošlogodišnjim live DVD-om Live Dominance koji odmah po objavljivanju osvaja 1. mjesto na američkoj Billboard ljestvici najprodavanijih DVD izdanja! Najbolje izdanje grupe Hatebreed upravo je ono koncertno. Poznati su po nevjerojatno energičnim i žestokim nastupima, pa je njihov koncert vrhunski doživljaj za svakog ljubitelja žestoke glazbe, a svoj premijerni hrvatski nastup će imati upravo na na T-Mobile INmusic festivalu koji će se održati 24. i 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu

 



Hatebreed Perseverance (Live Dominance)