NITKO JE NE ŽELI

Melania Trump jest zanimljiva, ali njezina Vespa nije

12.08.2016 u 20:40

Bionic
Reading

Čini se kako na ovom svijetu ne postoji nijedan čovjek dovoljno zainteresiran za kupnju talijanskog motora Vespa, na kojem se, navodno, u proljeće 1986. vozila možda buduća prva dama Amerike Melania Trump. Naime, prije nekoliko tjedana na eBayu se pojavio oglas koji je postavio njezin tadašnji dečko Peter Butoln, no prema pisanju slovenskih medija, još se na nitko nije javio

Kao moguća buduća prva dama Amerike, Melania Trump posljednjih je mjeseci nepresušan izvor tema svjetskih medija, a osobito u zemlji koja živi u neizvjesnosti tko će joj biti novi predsjednik. Stoga se svakih par dana pojavi neka nova vijest o prošlosti koju Melania Trump, rođena Knavs, pokušava staviti ispod tepiha.

Nedavno je izbio i veliki skandal kada su se pojavile njezine nage fotografije koje je snimila još u mlađim danima, a novac na njezinu imenu pokušava zaraditi i njezin bivši dečko - 49-godišnji Peter Butoln, koji je na eBayu objavio oglas u kojem prodaje talijanski motor Vespu, a na kojem se, navodno, u proljeće 1986. vozila njegova tadašnja djevojka Melania Knavs.

Melania Trump ne krije da bi željela postati prva dama Amerike

Iako Vespa nije u voznom stanju te zapravo treba generalku, Butoln je procijenio kako ispod početne cijene od 9.000 eura ne želi ići, a prihod bi namijenio u dobrotvorne svrhe, u fond za samohrane očeve.

Make #America Great Again! #Trump2016 ????

Fotografiju objavljuje Melania Trump (@firstladymelaniatrump)

Iako na svom Instagramu nema puno fotografija, sve je podređeno Trumpovoj kampanji za predsjednika

Nekadašnji novinar i glasnogovornik u kabinetu vlade Janeza Drnovšeka i Antuna Ropa, a danas vlasnik agencije koja se bavi PR-om i marketingom, čini se da dobro zna svoj posao pa se odmah odlučio i za svojih pet minuta slave. Već je dao i intervjuu za slovenske novine u kojem je otkrio kako joj je upravo on bio prvi dečko. 'No nije dugo trajalo, jer sam ja morao u vojsku na služenje vojnog roka, a ona je potpisala ugovor s jednom modnom agencijom iz Milana. No to ljeto 1987. bilo nam je prilično zabavno', izjavio je Butoln za Jutarnji list. S Melanijom je navodno bio u vezi tri mjeseca, a na Vespi su se zajedno vozili po Ljubljani i sve do Portoroža