NAGRADNJAČA

Massimo u Kerempuhu - dobitnik ulaznica

19.05.2010 u 09:06

Bionic
Reading

Dana 24. svibnja, u kazalištu Kerempuh publika će ponovno imati priliku uživo vidjeti Massima, kojeg krasi jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. Tportal.hr ovom prilikom poklanja dvije ulaznice najbržem čitatelju

Tri dana rasprodane Gavelle i iznimno hvaljeni nastupi po kazalištima diljem Hrvatske pokazali su, tijekom koncertne turneje Vještina 2006, koliko Massimu gode takvi prostori. Odnosi se to ne samo na njegov glas, već i cjelokupni izgled na sceni, prepoznatljive pokrete dok pjeva i imidž. Jednostavno, savršeno se uklapa u kompoziciju kazališne pozornice koja ima i draž neposrednije i intimnije interakcije s publikom. Logično je stoga bilo očekivati da se vrati u kazalište.

'Za mene postoji nekoliko vrsta muziciranja i svi su punopravni. Jednim od njih dočarava se sva silina elektroničke glazbe, a tu je i onaj akustični – sa što manje struje. Sva sreća pa je Eric Clapton snimio album 'Unplugged' što je uzet kao termin za svirku akustičnog tipa kakvu ćemo imati u Kerempuhu. Jer, kad god na koncertima krenemo svirati nešto tiše, zvuk se enormno popravlja i to zvuči fantastično', kaže Massimo uz kojega će na pozornici biti i 10-ak glazbenika.

Govoreći o repertoaru predstojećeg koncerta, Massimo napominje da publiku očekuje paleta notnih boja i vještina - od Beatlesa i Charlieja Richa do Franka Sinatre, 'Sjaja u tami' i, naravno, pjesama s albuma 'Sunce se ponovo rađa' objavljenog krajem 2008. godine.

'Želimo da se publika osjeća kao da smo se našli na kakvom sofisticiranom tulumu, bit će to jedna opuštena večer uz apsolutno uživanje u glazbi. Dobili smo, naime, strašno puno upita zašto tako dugo nismo svirali u Zagrebu. Dat ćemo se sto posto, nema štednje energije', ističe Massimo

Dvije ulaznice je osvojila Sanja Srnec Pekas.