ASTRO INFO

Mars u Raku uvodi nas u nerazumne borbe

30.06.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Moćni se Mars 24. lipnja preselio u oprezni Rak u kojemu će boraviti do 8. kolovoza. Ovo znači da će do 22. srpnja i Sunce i Mars prolaziti Rakom, što je vrlo važan astrološki podatak

Planet borbe i akcije ne osjeća se najbolje u osjetljivom i ćudljivom Raku, što daje naslutiti da ćemo idućih šest tjedana biti skloniji nerazumnim ispadima i uzaludnom trošenju energije.

Marsova je svrha da nas pokrene i potakne nas da od točke A što prije stignemo do točke B. S druge strane, Rak je osjetljiv vodeni znak, okrenut prema emocionalnoj sigurnosti i brizi. Očigledno je da se Mars i Rak ne slažu najbolje te da će u ovom znaku Marsove energije biti iskvarene i oslabljene.

Emocije ispred razuma

Izgledno je da ćemo se do 8. kolovoza, a osobito do 22. srpnja i konca vladavine Raka boriti za ono što nam je emocionalno najvažnije, neovisno o tome ima li za borbu uopće potrebe i imamo li izgleda za uspjeh.

S druge strane, postoji opasnost da ćemo propustiti upustiti se u borbu za nešto uistinu važno, čak i sudbonosno, samo zato što nas to pitanje nedovoljno dotiče na emocionalnom planu.

Utjecaj Marsa u Raku također će nas poticati na rad po kući i okućnici. Mnogi će uzeti čekić, čavle ili lopatu i motiku te se baciti na popravke ili preuređenja. Prije no što biste počeli s time, provjerite jesu li takvi zahvati nužni i koliko bi koštali, jer Mars u Raku narušava racionalnost u pogledu trošenja.

Od Marsa u Raku najviše će koristi imati pripadnici Škorpiona, Riba, Bika i Djevice, a Ovnovi, Vage, Jarci i Rakovi morat će biti oprezniji nego inače.