JAVNO PRIZNANJE

Marina Orsag: Rekla sam roditeljima da sam gej

14.05.2015 u 17:27

Bionic
Reading

Komičarka je na Facebooku odgovorila na prozivke ženske osobe koja joj je zamjerila to da je svojedobno ismijavala LGBT populaciju. Marina je napisala da je kazala roditeljima da je gej i da joj ni na kraj pameti nije bilo imati homofobne ispade

Marina Orsag, jedna od prvih hrvatskih stand up komičarki, poznata i po sudjelovanju u 'Celebrity Big Brotheru', iza sebe ima više od 1600 nastupa, a čini se da joj je upravo dobar prijem kod publike pomogao da se otvori i na Facebooku prizna kako je drukčije seksualne orijentacije.

Naime voditeljica Ida Prester na Facebooku je podijelila Marinin status u kojem je napisala da ju je jedna gospođa upitala kako kao lezbijka namjerava naći posao u Hrvatskoj.

Na to se javila ženska osoba koja je kazala da je komičarka svojedobno ismijavala LGBT populaciju u 'Big Brotheru', no ona joj nije ostala dužna pa je napisala: 'Očigledno se loše sjećaš nečeg otprije sedam godina jer da si gledala, onda bi znala da sam se sprdala s Modnim Mačkom i Ciganovićem, a ne s LGBT osobama, jer sam između ostaloga svojoj obitelji tjedan dana prije BB-a rekla da sam gej. Nije mi bilo ni na kraj pameti na televiziji imati homofobne ispade te istovremeno uvjeravati obitelj da je to ok i super, a i sama sam gej', napisala je komičarka.