PRVO LJETO U LJUBAVI

Marija Škaričić i Goran Navojec: Sreća je na Braču

23.08.2016 u 13:16

Bionic
Reading

Nakon što su u srpnju oboje bili u Dubrovniku, u kojem je Marija ovog ljeta nastupala u 'Kafeteriji' Vinka Brešana na Dubrovačkim ljetnim igrama, a na premijeri ju je podržao i Goran, proteklih dana oboje su se odmarali na Braču te su slavili rođendan zagrebačkog redatelja Igora Šeregija

Iako o svojoj međusobnoj naklonosti ne žele reći ni riječ, glumci Marija Škaričić i Goran Navojec ipak daju do znanja da ih ne spaja tek prijateljstvo. Naime, ovog ljeta nisu se fotografirali zajedno ni na jednom javnom događanju, no jedno drugo vjerno su pratili po jadranskoj obali, kamo su ih odveli njihovi angažmani.

Proteklih dana boravili su na otoku Braču, na kojem je Goran snimao novi film zagrebačkog redatelja Igora Šeregija i producentice Dore Prpić, a u njemu glumi s Ksenijom Marinković. Marija je naravno bila uz njega. Glumačko okupljanje u Dalmaciji Šeregi je iskoristio za raniju proslavu svog rođendana, na kojoj su bili i Navojec i Škaričić. Bila je ondje i mlada zagrebačka glumica Tena Nemet Brankov s dečkom Rokom Sikavicom.

Sretan rođendan preksutraaa! @mjurka @sheregi @rokula_brokula #zapalitcesme

A video posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

U srpnju je glumački par boravio u Dubrovniku, u koji je Mariju odveo angažman u predstavi 'Kafeterija' Vinka Brešana. Na premijeri je naravno bio i Goran Navojec, no zajednička fotografija je izostala. Goran je pak nastupio na ceremoniji svečanog otvaranja Igara. Zajedno su bili i na dubrovačkoj izložbi 'Pređu u spomen' u palači Sponza, posvećenoj preminulom glumcu Predragu Vušoviću.

U Zagrebu su posljednji put zajedno viđeni sredinom travnja na premijeri filma 'Lazar' Svetozara Ristovskog, u kojem glumi i Navojec.