NERAZDVOJNI SU

Mali povjerljivi razgovori Nataše Janjić i Gorana Bogdana

09.05.2016 u 19:24

Bionic
Reading

Subotnju premijeru predstave 'Pad', redatelja Mirana Kurspahića, u kojoj jednu od glavnih uloga ima i Goran Bogdan, nije propustila ni Nataša Janjić, glumica koja se posljednjih tjedana sve više druži sa svojim kolegom i prijateljem Bogdanom. Posljednji put zajedno su viđeni prije nepuna tri tjedna na zabavi Festivala tolerancije, na kojoj su se izdvojili iz velikog društva

Zajednička druženja glumaca Nataše Janjić i Gorana Bogdana postala su učestala, no njihovo prijateljstvo traje već nekoliko godina. Prošle godine zajedno su u Delnicama snimali novi film Nevija Marasovića 'Goran', a Nataša je tada na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Natašin dolazak na premijeru predstave 'Pad' u ZKM-u bio je ponajviše podrška prijatelju Bogdanu, a glumačko društvo je slavilo nakon premijere u jednom zagrebačkom klubu. Bogdan se na kazališnom domjenku nakon predstave pojavio kratko pola sata nakon svih glumaca, no dovoljno dugo da mu prijatelji čestitaju na odličnoj izvedbi, među kojima i Nataša. Splitska glumica predstavu je pogledala u društvu svoje najbolje prijateljice Ivane Runjić.


Nataša Janjić i Goran Bogdan na kazališnom domjenku nakon premijere u subotu


U prijateljskom društvu ispred ZKM-a u subotu

Posljednji put Nataša i Goran zajedno su u javnosti viđeni na premijeri filma 'Lazar' na zabavi zagrebačkog Festivala tolerancije u kinu Europa, kad su se izdvojili iz velikog društva. Goran Bogdan o svom ljubavnom statusu govori skoro pa nikada, a prošlog ljeta zadnji je put viđen s djevojkom Antonelom na premijeri predstave 'Elementarne čestice' na Dubrovačkim ljetnim igrama. Nataša je u prosincu prekinula svoju vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem, a njezin posljednji status na Facebooku koji je objavila baš u subotu bio je dovoljno intrigantan: 'Što voliš danas, ne ostavljaj za sutra.'

Natpise u jednim dnevnim novinama o njihovoj tajnoj vezi zasad nisu komentirali, a jesu li tek jako dobri prijatelji ili nešto više od toga, kad-tad otkrit će najvjerojatnije - oni sami.

Most wanted! ?? #shooting #film #together

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Sisters doin' it for themselves ?? #showtime #theatre #actresslife #fun #redhair #gingershavemorefun

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Ispod scene #zkm #casablanca #party #istherealifeafter

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Premijeraaaaaa ?? @lucijaserbedzija @anamarasharmander

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Oh my God, it's Gogo! ?? #stetastonistetu #moviestar

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on