REMI ODGOVARA:

'Majicu Nirvana nosim isključivo zbog benda'

07.07.2013 u 20:33

Bionic
Reading

Remi je u Sarajevu, gdje je s Elementalom promovirala posljednji album ‘U redu je’, nosila prepoznatljivu majicu s natpisom Nirvana. Premda se mnogi pitaju radi li se o provokaciji vezanoj uz njezinu nedavnu kritiku Huljićevih stihova, Remi se ne može načuditi u koji kontekst se stavljaju njezini modni izbori

‘Imam majica puno bendova koje stalno nosim pa bi možda trebalo kontaktirati i Axla Rosea, Kissovce, Velvet Revolver, Franza Ferdinanda ili Notorious B.I.G.-a... Majica Nirvana je samo zbog grupe Nirvana i imam je već nekoliko godina. Nemam namjeru svoj modni odabir nikome opravdavati, a ljudima koji su iz mog miljea posve je jasno o čemu se radi’, rekla nam je Remi već prilično iznervirana usporedbama i komentarima.


Naime, Remi je prije nekoliko mjeseci nakon što je objavljena nova pjesma Jelene Rozge, ‘Nirvana’, na svom Facebook profilu kritizirala tekst pjesme koji smatra šovinističkim.

Elemental je u Sarajevu i Zenici održao kratke koncerte u dućanima u kojima se prodaje njihov novi CD, a svirkama, ljudima i gostoprimstvom, Remi je bila oduševljena.