POPUT BLIZANKI

Maja Šuput se skinula, pa 'skinula' i Gagu

16.11.2015 u 12:06

Bionic
Reading

Iako je pobjedu u sinoćnjem showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' odnio Luka Bulić transformacijom u talijanskog tenora Luciana Pavarottija, atraktivna Maja Šuput mu je ukrala show. U minijaturnom kostimu i gaćicama, s istim tetovažama kao američka pjevačica Lady Gaga, Maja se, kaže, osjećala kao kao ona

'Bilo je jako zabavno i atraktivno. Takav je nastup nešto što podrazumijeva dobru vokalnu interpretaciju, ples i kostim i na kraju rezultat je ispao dobar show. Jako sam uživala i taj nastup će mi zauvijek ostati kao lijepa i nezaboravna uspomena', rekla nam je Maja Šuput. U oskudnoj opravi koju je nosila Maja se osjećala zavodljivo i seksi, a do izražaja su došli svi njezini atributi.

Pjevačica je inače ljubiteljica glazbe Lady Gage.
'Različite smo, ali imamo i sličnosti, jer smo obje showgirls', ističe Maja. Kad je gleda, osjeća se kao da je našla sestru. Dodala je da joj nije bilo teško pjevati, ali joj je teško pogoditi boju glasa kakvu ima kontroverzna pjevačica.

Zbog odlične maske, hoda, gestikulacije i pjevanja poput opernog pjevača, Majin konkurent Luka Bulić  raznježio je publiku i rasplakao pridruženu članicu žirija, glumicu Sanju Vejnović. I Branko Đurić Đuro priznao je da je bio na rubu suza.

'Uloga Pavarottija bila je nezaboravno iskustvo, moja najdraža transformacija koju sam dobio do sada. Bio mi je ogroman izazov, ali i veselje. Osim toga vidio sam kako bih izgledao s više kilograma što vjerojatno nikad neću doživjeti jer mi debljanje ide teško', ispričao nam je kroz smijeh Luka Bulić. Transformacijom u Pavarottija ispunio je, kaže, sve svoje želje.

'Veselim se sljedećoj transformaciji u Marvina Gayea jer do sada nikad nisam bio tamnoputa osoba pa me zanima kako će mi to stajati', rekao je.

Luda i nabrijana ?????? ready for stage ... Lady Suput Gaga , wish me luck tonight #tlzphr

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Gaga & Pavarotti ?????? samo kod nas #tlzphr

A photo posted by majasuput (@majasuput) on