BRANIMIR GLAVAŠ OŽENIO SINA

Maja Šuput: Pjevali smo sve do zore

13.09.2015 u 21:14

Bionic
Reading

U osječkoj katedrali jučer se oženio sin Branimira Glavaša, a veliko slavlje nastavilo se u Đakovu gdje je više od 800 uzvanika zabavljala Maja Šuput koja nam je ispričala svoje dojmove s jedne od najvećih slavonskih svadbi posljednjih godina

Iako su već vjenčani u općini, Filip i Amanda pričekali su izlazak Branimira Glavaša iz pritvora kako bi obavili crkveno vjenčanje i pred obitelji i prijateljima izrekli 'sudbonosno da'.

Na veliku svadbenu zabavu održanu u Đakovu pozvali su više od 800 ljudi, a za dobro raspoloženje bila je zadužena Maja Šuput.

'Svadba je bila super, jedna od najvećih na kojima sam pjevala. Mladenci su bili veseli, puni ljubavi. Plesali smo i pjevali sve do zore, dok nije svanulo. Cijela večer ostat će mi u najljepšem mogućem sjećanju', rekla nam je Maja koja je svojom pjesmom rasplesala i saborskog zastupnika Josipa Salapića.

Dakle, sinoc na svadbi nas najzabvniji saborski zastupnik Salapic je opet imao svoju solo tocku. Netko je snimio... Volimo ga jer svaki put napravi show za goste.

Posted by Maja Šuput on Sunday, 13 September 2015