LIJEPE SESTRIČNE

Maja Lena: Lana je moje čudo!

02.03.2015 u 16:16

Bionic
Reading

Kći Mije Begović Maja Lena Lopatny za tportal je ispričala zašto je s godinama sve bliskija s 14-godišnjom Lanom Radeljak, a njihovo međusobno razumijevanje naziva velikim blagoslovom u svom životu

Kao što su se nekada slagale sestre Ena i Mia Begović, jednaku bliskost dijele njihove kćeri Maja Lena Lopatny i Lana Radeljak. Dvije sestrične odlično se razumiju, redovito se druže i jedna drugoj su podrška u važnim životnim trenucima. Lana nije propustila nedavnu promociju diplome svoje sestrične na Fakultetu političkih znanosti, a zajedno slave i mnoge druge obljetnice.

'Lana je moj anđeo i moje čudo. Ta djevojka ima toliko topline u sebi, draga je, pažljiva, a s druge strane, uvijek svoja i tvrdoglava. Ima tu osobnost koju je teško ne zamijetiti. Razlika u godinama između mene i Lane sad se manje osjeti, imamo puno zajedničkih tema za razgovor. Često zajedno izlazimo, jedna drugu savjetujemo, pričamo o svemu, u njezinom društvu uvijek se dobro osjećam', kaže 21-godišnja Maja Lena o svojoj devet godina mlađoj sestrični. Njih dvije svojom su bliskošću učvrstile odnos obitelji Begović i Radeljak.

'Mogu vam reći da se ja sa svim članovima svoje familije odlično slažem. To je moj najveći blagoslov', zaključuje Maja Lena.