ODMAH NAKON KONCERTA

Madonna pobjegla iz Beograda zbog straha od atentata?

25.08.2009 u 10:37

Bionic
Reading

Madonna je, navodno, zbog straha od atentata u Beograd stigla neposredno prije koncerta na Ušću, gdje je nastupila pred više od 30 tisuća ljudi, a glavni grad Srbije je napustila odmah nakon nastupa

Iako je protokolom bilo predviđeno da dođe u nedjelju, Madonna je u Beograd stigla u ponedjeljak popodne, neposredno prije koncerta, a sve zbog straha za vlastitu sigurnost. Press javlja kako je od svojih suradnika dobila savjet da zbog mogućeg atentata odmah nakon koncerta napusti Beograd.

'Madonna je u Beograd trebala sletjeti u nedjelju navečer i za nju je bio rezerviran luksuzni smještaj u jednom poznatom hotelu, ali joj je netko javio da je Srbija nesigurna. Do Madonne je stigla i informacija o mogućem pokušaju atentata u Beogradu te je odlučila da će se što kraće zadržati', navodi izvor Pressa.

Madonna u Beogradu

Madonnin prvi koncert u Srbiji održan je u okviru svjetske turneje 'Sticky and Sweet' (Ljepljivo i slatko), a sastojao se od četiri dijela, u kojima ju je pratilo šesnaest plesača i dvanaesteročlani bend.

Madonna se pojavila sa sat vremena zakašnjenja, a više od 30 tisuća fanova je prije nastupa popularne glazbenice imalo priliku uživati u nastupu DJ-a Paula Oakenfolda, poznatog po producentskoj suradnji s kraljicom popa.

Sam Madonnin nastup bio je vrlo sličan prošlogodišnjem koncertu na Jazu kraj Budve, s jednakom binom, scenografijom, koreografijom i s tek nekoliko pjesama razlike u odnosu na budvansku playlistu.

Madonnina beogradska zarada je 2,1 milijun eura, što je osjetno manje od 3,3 milijuna, koliko je zaradila koncertom na Jazu.