PROVOD U ZÜRICHU

'Ma kakvi nogometaši, Tamara mi je najdraža!'

12.01.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli Zlatne lopte u Zürichu zasvirali su i 2Cellosi, a Luka Šulić priznao je na Instagramu kako mu je od svih fotografija sa slavnim nogometašima ipak najbolja ona s njegovom Tamarom

Nakon nekoliko mjeseci veze Luka Šulić odlučio je i svojim obožavateljima na Instagramu pokazati djevojku u koju je zaljubljen. Njihova zajednička fotografija, koju je sinoć objavio, nastala je na dodjeli prestižne sportske nagrade Zlatna lopta u Zürichu i, kako je sam rekao, 'od svih fotografija sa slavnim nogometašima ova mi je najdraža'.

Luka je svoju novu djevojku, mariborsku manekenku Tamaru Zagoranski dugo čuvao od medija, a da ima novu ljubav dao je naslutiti na svoj 28. rođendan krajem kolovoza prošle godine, kad se na Hvaru fotografirao s tada javnosti nepoznatom djevojkom. Čini se da je to bila upravo Tamara.

Svaki slobodan dan između nastupa Luka provodi s djevojkom, a čini se da mu odnedavno Tamara pravi društvo na europskim putovanjima. Prošlog tjedna zajedno su bili na skijanju, a tada ju je u šali nazvao svojom 'zimskom vilom'. Ovih blagdana Tamara je upoznala i Lukine roditelje u Mariboru.

From all the photos with famous football players tonight, this one is my favorite...??❤️

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

I think I saw a winter fairy today...Or was it just a dream????? #winter #fairytail #snow #dream

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

With The Man Himself!⚽️ #ronaldo #football #fifa #fifaballondor #2cellos

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Meni se Kaka?? #niceguy #legend #football #fifa #2cellos

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on